Printing on demand workflow

Met onze geautomatiseerde workflow kunnen wij uw producten op afroep en in iedere gewenste oplage produceren. Via onze online bestelomgeving kunt u uw bestellingen volgen en ingrijpen als dat nodig is.

DocuTraffic.

DocuTraffic is de workflowmanager van Gigaprint. DocuTraffic is geheel door Gigaprint ontwikkelt. DocuTraffic kan worden gezien als de regelaar van het hele productieproces. Dus niet alleen het printen maar ook de afwerking, distributie, bestellingen en facturatie worden door DocuTraffic gemanaged.

Printing on demand vereist een nauwkeurige workflow waarin de status van iedere opdracht moeiteloos kan worden bijgehouden. Zo kunnen wij u een snelle levering garanderen en kunt u bovendien met ons mee kijken in de planning. Iedere stap in het productieproces wordt geregistreerd om de voortgang te bewaken. Wij gaan er vanuit dat u een bestelling plaatst op het moment dat u deze nodig heeft. Doorlooptijden van 24 uur zijn daarom eerder regel dan uitzondering.

Bestellingen

Wij onderscheiden twee soorten bestellingen. Namelijk:

  • Nieuwe producten die wij nog niet eerder hebben gemaakt.
  • Producten die wij al eerder voor u hebben gemaakt.

Voor nieuwe producten kunt u ons bestanden aanleveren samen met een omschrijving van het product. Wij controleren de bestanden (prefly) en vertellen DocuTraffic hoe het product eruit ziet. Zo worden alle machineprogrammeringen direct vastgelegd. Tevens worden de prijscalcualties met het product gekoppeld.

Producten die al eerder door ons zijn gemaakt kunnen in iedere gewenste oplage op afroep worden besteld. Dit kan online of via onze planningsafdeling. Omdat alle gegevens in DocuTraffic bekend zijn kunnen we uw opdracht direct inplannen en de productie starten.

Planning (voortgang)

Via internet kunt u de voortgang van uw opdracht bekijken. Tijdens het productieproces onderscheiden wij een groot aantal statussen. Hiermee controleren en sturen wij de productie. Via onze online portal kunt u de status volgen en weet u precies wanneer producten worden of zijn geleverd. Ook als er problemen zijn om een bepaald product te produceren ontvangt u een automatisch bericht van de status.

Bij printing on demand is de oplage altijd aangepast op uw behoefte. Hierdoor kan het aantal opdrachten die tegelijk in productie zijn toenemen. DocuTraffic geeft u altijd een real time en perfect overzicht. U bepaalt de sortering en filtering van opdrachten.

Koppelingen

Door het koppelen van DocuTraffic aan uw CRM, ERP of ordersysteem en administratie, ontstaat een workflow waarbij alle overhead tot een minimum is teruggebracht. Bestellingen uit uw systeem worden automatisch door DocuTraffic opgepikt en verwerkt. Uw CRM, ERP of ordersysteem wordt automatisch geïnformeerd over leveringen. Zo ontstaat er voor u een echt virtueel magazijn. Het CMS "denkt" dat producten die worden besteld op voorraad zijn en in werkelijkheid worden ze on demand gemaakt. Ook de logistiek zols pakbonnen, facturen, begeleidende brieven met uw huisstijl, barcodes, etc. worden door DocuTraffic gegenereerd en meegeleverd.

Tenslotte kan er ook gekozen worden voor electronische facturen waardoor het afletteren van inkopen automatisch verloopt.


 

Gigaprint

Wat levert onze workflow u op. 

  •  Online bestellen in iedere oplage.
  •  Betellen op afroep (Archief).
  •  Volg uw bestellingen online.
  •  Koppel uw CRM en verlaag uw overheadkosten.

Neem nu contact op

Wilt u meer weten over printing on demand. Neem dan contact met ons op.